Webáruházaink:Webáruházunk megbízható és biztonságos bolt


Partnereink:

Adam & Adam Kft.

GPS koordinátáinkN47.508747 - E19.178202Segway akku felújításSegway akku felújítás

Szolgáltatásaink

(Kérjük olvassa el a "Jó, ha tudja!" menüpontot!)
 

1. Laptop akku felújítás

A ma Magyaroszágon forgalmazott és használt laptopok akkumulátorait fel tudjuk újítani.
Webshopunkban felsoroltunk néhány márkát - Apple, Asus, Acer, Dell, Hp, Compaq, Fujitsu, IBM, Sony, Toshiba - a teljesség igénye nélkül.

Technikai felkészültségünk és szaktudásunk lehetővé teszi, hogy a felújítási folyamathoz már egyáltalán nem szükséges a laptop!

A felújításra hozott akkukat szétbontjuk és a benne található összes akkucellát KICSERÉLJÜK az általunk már bevizsgált, minőségileg maximálisan megfelelőre, melyeket a Li-ION Kft. a saját nevére gyártat(LION LTD néven), és importál.

Pack készítés
A szervizelés következő szakaszában az akku ELEKTRONIKÁJÁT AZ ÚJ CELLÁKHOZ PROGRAMOZZUK.(Ciklus számláló, kapacitás, és egyéb paraméterek).

Az akkumulátor elektronikájának PROGRAMOZÁSA nélkül, csak az akkucellák cseréjével a felújítás értelmetlen, mert hibás működést eredményez (pl: hibás töltöttségi szint, üzemelési idő jelzés, nem teljes töltés).

Óvakodjon azon cégektől, melyek úgy vállalják a notebook akkumulátor felújítást, hogy megformázgatják Ön helyett! Ezen cégek ugyanis valójában nem tudnak programozni. A többszöri töltéssel-merítéssel próbálják rávenni az akku elektronikáját, hogy az új cellákhoz igazodjon. Ez néhány, általában 10 évnél régebbi típusnál célravezető lehet, az ennél újabbaknál viszont nem hoz eredményt. Így csupán az Ön idejét, útiköltségét, parkolódíját rabolják. Gondoljon bele! Amikor megvette notebookját, akkor sem formázgatta meg Ön helyett sem a gyártó, sem a kereskedő. Ön volt az, aki először töltötte az akkumulátorát, a használati utasítás alapján. Ez természetesen így van egyéb akkumulátoros berendezéseknél is ( pl. telefon, szerszámgép, kamera ).


A felújított akku ugyanolyan értékű, mint az utángyártott v. a gyári akkumulátor. Különbség az árban azért van, mert a felújításnál nem kell az akku burkolatát és elektronikáját, csomagolását újra megvásárolni.
A felújított akkuk - megfelelő üzemeltetés esetén - garanciális ideje fél év.
 

2. Szerszámgép, orvosi műszer, softball (airgun), háztartási gépek, modell akkuk felújítása

Webshopunkban található néhány szerszámgép márkatípus (DeWalt, Black&Decker, Makita, Bosch, Hillti, Hitachi, AEG) akku felújítási ára. Az itt megtalálható árak minden más márkájú gép akku felújítására is vonatkoznak.
A behozott akkukat szétbontjuk és a benne található cellákat KICSERÉLJÜK. A csere során elképzelhető kapacitás növekedés. A többi felsorolt (orvosi műszerek, softball, modell, háztartási készülékek) akkuk felújítási munkájával kapcsolatban érdeklődjön telefonon, e-mailben v. személyesen.
Ezen termékek felújítási árát nem a márka határozza meg, hanem a benne lévő akkumulátor cellák kémiai összetevője ( Ni-Cd, Ni-Mh, Li-Ion ) és az akkuban lévő cellák száma.
 
Pack készítés

3. Pack készítés

Egyedi igények alapján bármilyen variációban, rövid határidővel el tudjuk készíteni. A pack készítéséhez, ha van leírás, rajz v. már meglévő packot szeretné legyártatni kérjük, juttassa el hozzánk.
Pack készítés
A pakk ára függ a cellák számától, fajtájától, kapacitásától ill. attól, hogy kábelezést, fóliázást, (li-ion-ok esetén) védelmi elektronikát tartalmaz a megrendelés.
Részletes információért forduljon hozzánk bizalommal.
Pack készítés

4. Forfülezés

Az akkumulátor cellák közvetlen forrasztását nem javasoljuk, mert az akkuk belső szerkezetének hőtűrése lényegesen alacsonyabb, mint a forrasz anyagok működési hőmérséklete. Túlhevítés esetén átéghetnek a belső szigetelések és ez a cellák gyors tönkremenetelét okozza. Szakszerű alkalmazások esetén, ezért használnak minden esetben ponthegesztéses kötéseket. Amennyiben nem rendelkezik ponthegesztő készülékkel, kérjük forfülekkel kérje az ipari akkucellákat!

Ipari cellák, akkuk forfülezését rövid határidővel vállaljuk.  

5. Ipari cellák:

Folyamatosan bővítjük ipari akku termék választékunkat. Saját LION Ltd. márkánk mellett, kínálatunkban már megtalálhatók a BYD, a Samsung,a Sony és az Enersys ipari akkucellái is.Jelenlegi termék listánk megtekinthető webshopunkban.
Mind Ni-Mh, Ni-Cd, Li-ion, Li-Polymer, Li-Fe, PB akkuk megtalálhatók készletünkben megbízható minőségben, melyet folyamatosan ellenőrzünk.

6. Elektromos járművek ( kerékpárok, rollerek, robogók ) akkumulátorainak javítása, felújítása.

Mindegyik típus felújítása az összes akkucella cseréjével, BMS ellenőrzés - átépítés, pakk bevizsgálás : PB, Ni-Mh, LiFePO4, Li-Ion.
Pack készítés

7. Segway akkumulátorok felújítása.

Mindegyik típus felújítása az összes akkucella cseréjével, az elektronika programozásával: Ni-Mh, LiFePO4.
Pack készítés
 
© Lítium-Ion Kft., 2015-2024. Az oldalakon szereplő termék fotók, képek, leírások, a Lítium-Ion Kft. kizárólagos tulajdonát képezik!